Paris'teki terör saldırılarının ardından Belçika, vatandaşlarını bu kente gitmemeleri konusunda uyardı.
Belçika Başbakanı Charles Michel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eğer gerekli değilse vatandaşlarımıza Paris'e gitmemeleri çağrısı yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Başbakan, Belçika'daki etkinliklerde kontrollerin artırılacağını da belirtti.
Belçika Dışişleri Bakanlığının açıklamasında da Fransa'da olan Belçika vatandaşlarının polisin yönlendirmelerini dikkate almaları ve Paris ile civarında aşırı dikkatli olmaları istendi.
Belçika'da güvenlik kabinesi toplanmış, dün geceden itibaren de Fransa'dan karayolu, demiryolu ve havayolu ile gelişlerde kontrollere başlanmıştı.
Son Dakika › Güncel › Paris'teki Terör Saldırıları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.