Park Halindeki Aracından 4 Bin Lirasını Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Aracından 4 Bin Lirasını Çaldılar

Park Halindeki Aracından 4 Bin Lirasını Çaldılar

Bursa'da babasını kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye getiren muhtar Samet Sönmez, otoparka park ettiği aracının camı kırılarak 4 bin lirası çalınınca büyük şok yaşadı.

27.09.2012 10:16

Bursa'da babasını kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye getiren muhtar Samet Sönmez, otoparka park ettiği aracının camı kırılarak 4 bin lirası çalınınca büyük şok yaşadı. Park halindeki aracından parası çalınan Sönmez, hasta olan babasının acısı üzerine bir de hırsızlık üzüntüsü yaşadı.

Olay, saat 04.00 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesinde bulunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasını kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldıran Kestel ilçesi Ümitalan köyü Muhtarı Samet Sönmez, aracına döndüğünde sol camının kırılarak içerisinde 4 bin TL para olan çalındığını fark etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, camı kırılan 16 ADV 94 plakalı araçta parmak izi ve gerekli incelemelerde bulundu.

Güvenlik kameralarından kimin yaptığını tespit etmek istediğini ifade eden Sönmez, ikinci şoku ise aldığı cevap ile yaşadı. Sönmez, "güvenlik kameralarından kim veya kimlerin yaptığını bakmak istediğimde bana güvenlik kameralarının olmadığını daha öncede ambulanslardan ve doktorun aracından hırsızlık yapıldığını söylediler. Allah'tan aracın içerisindeki üzerime kayıtlı olan silah duruyordu. Yetkililerden otoparkın güvenliğini sağlamalarını istiyorum. Benim canım yandı başkalarınınki yanmasın" dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Aracından 4 Bin Lirasını Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement