Park Halindeki Lpg'li Araç Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Lpg'li Araç Alev Alev Yandı

Park Halindeki Lpg\'li Araç Alev Alev Yandı

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi'nde park halindeki bir araçta saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

16.09.2013 10:30  Güncelleme: 12:57

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi 1351. sokakta park halindeki bir araçta saat 03.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Murat Kemal Yüksel'e ait 34 UG 8871 engelli plakalı araçta çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yüksel alev topuna dönen aracını evinin balkonunda izlerken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Sokak üzerindeki Alfa apartmanın önünde yanan araçtan dolayı, apartmanın merdivenlerini yoğun duman kapladı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araç kısa sürede söndürüldü. Alfa apartmanı sakini Bülent Şahin "Patlama seslerine uyandık. Apartmanda oluşan yoğun dumandan dolayı aşağı inemedik" dedi.

"GAZİ'DE YAŞIYORUZ SESLERE ALIŞKINIZ"

Murat Kemal Yüksel'in oğlu Oğuzhan Yüksel, "Saat 22.00'da arabayı ben park ettim. Yatalı 30 dakika olmuştu. Sürekli çalan korna sesi duyduğumda, bakmadım. Çünkü Gazi'de yaşıyoruz. Bu seslere alışkınız. Daha sonra iki tane patlama sesi duydum ve kafamı pencereden uzattığımda aracımızın yandığını gördüm. Hemen annemi sakinleştirip itfaiye ekiplerine haber verdim." dedi.

Babasının engelli olduğunu söyleyen Oğuzhan Yüksel "Kapıyı bir açtım ortalık duman olmuş. Hemen polise ve itfaiyeye haber verdim" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. İtfaiye ekiplerinin yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışmaları sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Lpg'li Araç Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement