"Park Yapım Talimatı" - Son Dakika
Güncel

"Park Yapım Talimatı"

"Park Yapım Talimatı"

Vatandaş istedi, Başkan Uzun "PARK Yapım Talimatı" verdi

06.10.2012 12:39

Beylikdüzü sokaklarını denetleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u gören vatandaşlar kendisinden park isteğinde bulundu. Başkan Uzun, Park ve Bahçeler Müdürüne yeni parkın hayata geçirilmesi için talimat verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçenin tamamını bir park gibi düşündüklerini ve çalışmaların bu doğrultuda gerçekleştirildiğini söyledi.

İlçe cadde ve sokaklarında denetlemeler yaparken, Büyükşehir Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar Başkan Uzun'dan istekte bulundu. Bölge sakinleri, Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi karşısında bulunan Durak Park'ın düzenlenmesini istediler.

"BEYLİKDÜZÜ'NÜ BİR PARK GİBİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Vatandaşların park isteklerini yerinde inceleyen Başkan Uzun, Park ve Bahçeler Müdürünü arayarak, parkın düzenlenmesi ve yeniden oluşturulması talimatını verdi. Beylikdüzü'nde 57 adet yeni park yaptıklarınI belirten Belediye Başkanı Uzun, "Bizim hedefimiz artık Beylikdüzü'nü park ferahlığına getirmektir. En uzak noktalarımıza bile park alanları oluşturarak, vatandaşlarımızın güzel vakit geçirmelerini sağladık. Bu bölgede de vatandaşlarımızın isteklerini vakit kaybetmeden yerine getirmek bizim görevimiz. En kısa zamanda Durak Park yapılarak, mahalle sakinlerinin hizmetine açılacaktır" dedi.

Park yapım talimatına çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, halkın isteklerini yerine getirme hususunda her zaman hassasiyet gösteren Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Park Yapım Talimatı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement