Parla Mücevherat'tan Anlamlı Davet - Son Dakika
Güncel

Parla Mücevherat'tan Anlamlı Davet

Parla Mücevherat\'tan Anlamlı Davet

Parla Mücevherat, "Asrin Koleksiyonu"nun başarısını iş ve cemiyet hayatının katıldığı bir davetle kutladı.

26.05.2012 08:58

Parla Mücevherat, İhracatçılar Birliği Tasarım Yarışması'nda birincilik ödülü kazanan "Asrin Koleksiyonu"nun başarısını iş ve cemiyet hayatının katıldığı bir davetle kutladı

Aslı Şen, Arzu Savgı, Feryal Gülman, Fatoş Hataylı gibi birçok ünlü ismin katıldığı davet, Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleşti. Asrin Koleksiyonu'nun satışından elde edilen gelirin bir kısmını başkanlığını Zafer Kozanoğlu, Başkan yardımcılığını Arzu Sabancı ve Didem Çapa'nın yaptığı ''EPOS 7'' derneğine bağışlayan Parla Mücevherat davetinde dünyaca ünlü soprano Demetra Mustafoğlu sahne aldı.

Kültürel emanetleri korumak, kültürlerarası iletişimi sağlamak, kültür ve sanat bilincinin geliştirilmesi amacı ile bu alanda sözlerin yanı sıra kalıcı işlere imza atmagerekliliğine inanan EPOS7 Derneği yönetim kurulu üyeleri Parla Mücevherat'ın nazik desteğini kutlamak adına davette hazır bulundular.

Toplantıda bir konuşma yapan, Parla Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eriş, "40 yıldır mücevher sektöründe Eriş adı ile hizmet veren firmamız 25 yıldır perakendecilik ile uğraşıyor. Son 5 yılda Nuriosmaniye, Akmerkez, Palladium'da Parla  markası ile yeni mağazalarımızı açtık . Kaliteden ve iş disiplininden hiçbir zaman ödün vermeyen firmamız dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerlerken kendi kültürel değerlerimize de sahip çıkmanın büyük gururunu taşıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Parla Mücevherat'tan Anlamlı Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement