Pascal Nouma ve Özge Ulusoy İstinyePark'ta - Son Dakika
Güncel

Pascal Nouma ve Özge Ulusoy İstinyePark'ta

Pascal Nouma ve Özge Ulusoy İstinyePark\'ta

İstinyePark, 23 Nisan'da çocukları Disney Channel'ın en popüler karakterlerinden Fineas ve Förb'le buluşturdu.

24.04.2013 17:02

Pascal Nouma ve Özge Ulusoy İstinyePark'ta çocuklarla buluştu

21 - 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik kapsamında; şovun en popüler karakterlerinden Ajan P'nin katılımıyla, şovun içeriğine uygun olarak kurgulanan Sihirli Kimya Atölyesi, Chain Reaction, Boyama Atölyesi ve Perry Dans Atölyesi, çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan tecrübesi yaşattı. 23 Nisan günü (dün) düzenlenen etkinliğe oğluyla beraber katılan Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Pascal Nouma ve ünlü model Özge Ulusoy, çocuklar ve Ajan P ile birlikte dans ettiler.

İstinyePark 23 Nisan'da çocukları Disney Channel'ın en popüler şovlarından biri olan Fineas ve Förb ile buluşturdu. Fineas ve Förb adlı kardeşlerin yanı sıra onların yanındayken evcil bir ornitorenk olan; başları derde girdiği an ise gizli Ajan P'ye dönüşen Perry'nin maceralarını konu alan çizgi dizi, tüm dünyadaki çocuklar tarafından ilgiyle izleniyor.

Şovun ana karakterlerinden Ajan P'nin 21 - 23 Nisan tarihleri arasında İstinyePark'ta çocuklarla buluştuğu etkinlikte, pek çok sürpriz atölye çalışması ve oyun da yer aldı. Fineas ve Förb'ün içeriğine uygun olarak kurgulanan etkinlikte, Sihirli Kimya Atölyesi, Chain Reaction, Boyama Atölyesi ve Perry Dans Atölyesi, çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan yaşattı. Etkinliğin ünlü model Özge Ulusoy ve Beşiktaş'ın eski efsane futbolcularından Pascal Nouma'nın oğluyla beraber katıldığı bölümünde, Ulusoy ve Nouma çocuklara eğlenceli 'Ajan P dansı'nda eşlik etti ve bereber fotoğraf çektirdiler.

Gizemli Ajan P ilk defa Türkiye'de çocuklarla buluşuyor!

Ana aktivite alanı'na kurulan Fineas ve Förb etkinliğinde, çocuklar hem serinin en popüler karakterlerinden Ajan P ile yakından tanışma fırsatı buldu, hem de kendileri için hazırlanan eğlenceli grup çalışmalarına katılarak mutluluklarını katladılar.

Üç gün boyunca 11.00 - 19.00 saatleri arasında yapılan etkinliklerde çocuklar, kendilerini bir kimyager gibi hissettikleri, sürprizlerle dolu bir atölye çalışması olan Sihirli Kimya Atölyesi'nde karışımlardan bileşiklere
bir çok terimi uygulamaları ile öğrendiler. Malzemeleri karıştırıp
rengarenk reaksiyonlar
yaratarak, maddenin bütün
hallerini anında görebildiler.

Çocukların Fineas, Förb ve Ajan P karakterlerini en kolay ve eğlenceli şekilde çizmeyi öğrenip, boyayıp, yanlarında o günün hatırası olarak evlerine götürebilecekleri bir atölye olan Boyama Atölyesi'nde ise etkinliğe katılan çocuklar, kendi eserlerini yarattılar. Perry Dans Atölyesi'nde, Ajan P ve dansçıları önce, MC tarafından çocuklara öğretilen Perry dansını çocuklarla beraber gerçekleştirdi ve daha sonra meet&greet'le bir araya gelerek fotoğraf çektirip o anı ölümsüzleştirme şansına sahip oldular. Ajan P ve dansçıları günde 4 defa 12:00, 14:00, 16:00 ve 18:00'de sahneye çıkıp, kendi danslarını gerçekleştirip, çocuklarla buluştu.

İstinyePark, 23 Nisan'da çocuklara sadece ana aktivite alanı'ndaki Fineas ve Förb etkinliği ile değil, alışveriş merkezinin pek çok farklı noktasında düzenlenen birbirinden eğlenceli etkinliklerle de unutulmaz bir gün yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pascal Nouma ve Özge Ulusoy İstinyePark'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement