Pastaneden Sadaka Kutusunu Çaldı - Son Dakika
Güncel

Pastaneden Sadaka Kutusunu Çaldı

Pastaneden Sadaka Kutusunu Çaldı

Güngören'de pastaneye giren bir kişi, çalışanların başka müşterilerle ilgilendiği sırada sadaka kutusunu çalıp kaçtı.

16.09.2013 13:54

Güngören'de pastaneye giren bir kişi, çalışanların başka müşterilerle ilgilendiği sırada sadaka kutusunu çalıp kaçtı. Hırsızın kutuyu çalması güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

HIRSIZ GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Güvenlik kameralarını inceleyen pastane çalışanları 11 Eylül'de meydana gelen hırsızlığı saniye saniye izledi. Kayıtlara göre olay şöyle gelişti:

Elindeki poşetle pastaneye gelen bir kişi bir simit alarak parasını ödedi. Şüpheli daha sonra ise telefonla konuşuyormuş gibi yaparak etrafı süzdü. İşyeri çalışanlarının dikkati içeriye giren müşteriye yönelince, uygun anı kollayan hırsız ilk denemesinde alamadığı sadaka kutusunu ikinci denemesinde alarak elindeki poşete koydu. İçinde yaklaşık 80 TL bulunan kutuyu alan hırsız, hızla pastaneden çıkarak uzaklaştı.

Pastanede çalışan Ali Ekin, "Yaşlı bir teyze içeriye girince onunla ilgilendik. Kamera görüntülerinde görüldüğü gibi kutuyu alıp poşete koymuş. İçerisinde yaklaşık 80 TL vardı. Sadaka kutusuna tenezzül eden bu adamın yakalanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Polis, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen zanlının yakalanması için çalışmalara devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pastaneden Sadaka Kutusunu Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement