Pazar Yeri 24 Saat Göz Hapsinde - Son Dakika
Güncel

Pazar Yeri 24 Saat Göz Hapsinde

Pazar Yeri 24 Saat Göz Hapsinde

Bursa'nın İnegöl Belediyesi, Mer-Pa'ya yaptığı kamera takviyesi ile pazar yerini adeta göz hapsine aldı.

22.11.2013 11:14

Bursa'nın İnegöl Belediyesi, Mer-Pa'ya yaptığı kamera takviyesi ile pazar yerini adeta göz hapsine aldı. Pazar yerinin her noktasında bulunan kameralar MOBESE sistemini aratmıyor.

İnegöl Zabıta Müdürü Hüseyin Kurt ile pazar girişinde basın açıklaması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "İnegöl'de hemen hemen her gün bir pazar kuruluyor, ama bu pazarların en büyüğü Mer-Pa diye tabir ettiğimiz merkez pazar yeridir. Burada bazı ufak tefek sıkıntılar yaşanmıştı. Gelen şikayetler üzerine güvenliği artırmak için bazı düzenlemeler yaptık. Yüzlerce pazarcı esnafımız var, buradan hizmet alan binlerce vatandaşımız var. Bunların daha emniyetli alışveriş yapmaları için çalışıyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine kapalı pazar yerinde bulunan güvenlik kameralarına ilave yapıldı" dedi.

Mer-Pa'daki güvenlik sisteminin 15 adet gece görüşlü iç mekan S kamera, 3 adet gece görüşlü dış mekan S kamera, 1 adet S kamera kayıt cihazı ve ekipmanları ile güçlendirildiğini kaydeden Şen, yapılan çalışmanın maliyetinin 13 bin 500 TL olduğunu anlattı. Yer alan kamera sayısı toplam 60 adede ulaşmış oldu. Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler, ortalama 10 gün süreli olarak kayıt cihazlarında muhafaza edilmektedir. Esnafımıza, İnegöl'ümüze hayırlı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pazar Yeri 24 Saat Göz Hapsinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement