Pazarcı Rahat Nefes Aldı - Son Dakika
Güncel

Pazarcı Rahat Nefes Aldı

Pazarcı Rahat Nefes Aldı

Yahya Kaptan pazarı esnafı, kendilerini ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a pazarcılara yönelik yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

09.12.2013 16:27

İzmit esnafının her zaman yanında olan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bu yönde ziyaretlerini sürdürüyor. Özellikle ilimizde pazarcılara yönelik önemli adımlar atan, kapalı pazarlalar sayesinde pazarcıların rahat nefes almasını sağlayan Başkan Doğan'ın bu kez durağı Yahya Kaptan Pazarı oldu. Geçtiğimiz gün AK Parti İzmit İlçe Erkan Bakıroğlu, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Babayiğit, Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar ve Adnan Metin ile birlikte pazarı turlayan Nevzat Doğan, Pazar esnafıyla sohbet etti.

'RAHAT NEFES ALDIK'

Her pazarcının tezgahına uğrayan ve tek tek selam veren Başkan Doğan, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini de dinledi. Doğan aynı zamanda önümüzdeki yıl yapılması planlanan Yahya Kaptan kapalı Pazar alanı projesi hakkında da vatandaşları bilgilendirdi. Pazar esnafı Başkan Doğan'a pazarcılara yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yapılan hizmetler sayesinde pazarcıların rahat bir nefes aldığını ve her zaman destekçisi olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pazarcı Rahat Nefes Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement