Ajda Pekkan, konseri yarıda bıraktığı için özür dileyerek, önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek şenliklerde daha çok zaman ayırarak bu durumu telafi edeceğini söyledi.
Geceyi geçirdiği özel hastaneden akşam saatlerinde taburcu edilen sanatçı Ajda Pekkan, doktoru Prof.Dr. Muzaffer Değertekin ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Sanatçı 4 yıl önce kulak iltihabı rahatsızlığı yaşadığını belirterek "Onu bir şekilde halletmiştim. Ama bu defa bir şey öğrendim. Kulak kristalleri. Onu da bilmiyorum. Bir anda tansiyonla ilgili zannetim. Bunun nedeni ne olabilir dedim. Sahnede bir dengesizliğim vardı. Acaba heyecandan mı ya da yorgunluktan mı oluyor dedim. Sonra sahnede o dengesizliğimi hissedince beni seyreden insanlara karşı acayip bir durum olmasın diye devam ettim. Sonra sahne arkasında çay içerek dinlendim. Tekrar çıktım. Üçüncü şarkıdan sonra apar topar buraya geldim" dedi.
Maltepe Üniversitesi'ne önümüzdeki yıl daha fazla zaman ayırarak bu durumu telafi edeceğini belirten Pekkan, Pazartesi gününden itibaren programlarına devam edeceğini ifade etti.
Ajda Pekkan'ın doktoru Prof. Dr. Muzaffer Değertekin ise, "Dün akşam saat 22.00'da baş dönmesi ve halsizlik şikayeti ile hastanemize geldi. Bunun üzerine biz de tüm tetkikleri yaptık. MR'larını çektirdik. Düşük tansiyon bulguları olabilir diye. Bunları detaylı bir şekilde baktık. Kalbine ve tüm diğer olabilecek her şeye baktık. Ama bunlarda en ufak bir şey bulamadık. Muhtemelen belki biraz düşük tansiyon olabilir. Baharın gelişi nedeniyle olabilir. Bizim tetkiklerimizde sonuçlar normal olduğu için kendisini hastanede tutmamız gerek olmadığına karar verdik. Evine gidip normal hayatına devam etmesinde bizim açımızdan bir sakınca yok" diye konuştu.
Son Dakika › Güncel › Pekkan Taburcu Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.