Pera Palace Hotel, Jumeirah'da Müzik Dolu Geceler - Son Dakika
Güncel

Pera Palace Hotel, Jumeirah'da Müzik Dolu Geceler

Pera Palace Hotel, Jumeirah\'da Müzik Dolu Geceler

Pera Palace Hotel, Jumeirah ekim ayından itibaren her cuma, müzik dolu gecelerle misafirlerini ağırlayacak.

29.09.2012 11:10

PERA PALACE HOTEL, JUMEİRAH'DA MÜZİK DOLU GECELER

"KARGALAR KAFESTE" İLE BAŞLIYOR

Orient Bar'da gerçekleşecek bu özel etkinliklerin ilk konukları 5 Ekim gecesi sahne alacak Önder Bali, Gökhan Abur ve Atılgan Gümüş'den oluşan "Kargalar Kafeste" grubu… Grup, 19 Ekim tarihinde de Orient Bar sahnesinde performanslarını sergileyecek.

Pera Palace Hotel, Jumeirah; sonbaharda İstanbullular'a müzik ziyafeti sunuyor. Orient Bar'da her cuma, saat 22.00'den itibaren gerçekleşecek canlı müzik performanslarıyla birbirinden özel isimler ve gruplar sahnede olacak. Bu etkinliklerin ilk konuğu ise eğlenceli ve sıra dışı performansları ile Kargalar Kafeste... Televizyon ekranlarından tanıdığımız Hava Durumu sunucusu Gökhan Abur, Tiyatrocu Atılgan Gümüş ve Müzisyen Önder Bali'den oluşan ekip Suat Kamçılı'nın hazırladığı şov ile efsanevi sanatçılar; Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Junior'ın yıllar önce Amerika barlarında gerçekleştirdikleri unutulmaz performansları eğlenceli bir üslupla ülkemize taşıyor.

Pera Palace Hotel, Jumeirah'ın nostaljik mekanı Orient Bar'da cuma geceleri gerçekleşecek müzik dolu geceler, sürpriz isimlerle devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pera Palace Hotel, Jumeirah'da Müzik Dolu Geceler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement