Performans Sahnesi'nde "Gangnam Style" Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Performans Sahnesi'nde "Gangnam Style" Rüzgarı

Performans Sahnesi\'nde "Gangnam Style" Rüzgarı

23 Nisan Uluslar arası Çocuk Şenliği'nde, çıkış yaptığı günden bu yana tüm dünyayı saran Gangnam Style rüzgarı esti.

23.04.2013 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Şenliği'nde, çıkış yaptığı günden bu yana tüm dünyayı saran Gangnam Style rüzgarı esti. Şenliklere katılan çocuklar gösterilerin yapıldığı performans sahnesinde Robot Adam'la Gangnam style dansı yaptı. Gönüllerince eğlenen çocuklar, danstaki yetenekleriyle dikkat çekti. Dansın her figürünü başarı ile sergileyen çocukların mutluluğu 23 Nisan coşkusunu renklendirdi.

PERFORMANS SAHNESİ GELECEĞİN YETENEKLERİNİ AĞIRLADI

Uluslar arası İnterteks Fuar alanı içinde kurulan Performans Sahnesi adeta geleceğin sanatçılarını ağırladı. Şenlik boyunca çok sayıda öğrenci topluluğu sahnede gösteri gerçekleştirdi. Halaylar çeken, dans eden, şarkılar söyleyen çocukların neşesine onları sahne kenarından izleyen velileri de eşlik etti. Performans sahnesine ayrıca yabancı ülkelerden gelen çocuk toplulukları da konuk oldu.

GÜRCİSTAN'TAN CİLVELOY

Sahnede gösteri Gürcistan ekibi oynadıkları "Cilveloy" türküsüyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Türkiye'de de sevilen halk türküsü Performans Sahnesinde barış rüzgârları estirdi. Performans sahnesinde Litvanya, Fas, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Venezuella ,Ürdün, Ukrayna, Meksika ve Irak'tan gelen Türkmen çocuklar da gösteri yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Performans Sahnesi'nde 'Gangnam Style' Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement