Perşembe´de 2013 SBS´de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Perşembe´de 2013 SBS´de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Perşembe´de 2013 SBS´de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Perşembe İlçesinde 2013 SBS´de Fen Lisesini Kazanan öğrenciler Laptop ile ödüllendirildi.

14.09.2013 16:08

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde SBS'de Fen Lisesi kazanan öğrenciler için ödül töreni yapıldı. Ödül töreni Kaymakamlık Makamında yapıldı. Törene İlçe Kaymakamımız Ahmet ARIK, Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa TANDOĞAN, Perşembe Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali ŞAHİN, Perşembe Özel Bilgi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet ÇALIŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevki YILMAZ, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Hayırsever kurum ve kuruluşların sağladığı Laptoplar öğrencilere dağıtıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Perşembe Kaymakamı Ahmet ARIK "Perşembe´de kısa bir süre önce göreve başladığını, ancak bir faaliyet olduğunda herkesin bu faaliyetlerin ucundan tutmak için uğraştığını, bunun en güzel örneklerinden birinin bugün burada yaşandığını söyledi.Öğrencilere yönelik ise daha yolun başında olduklarını hedeflerini iyi belirliyerek vatana millete hayırlı bir insan olmak için uğraşmalarını, velilere yönelik ise bu öğrencileri yetiştirdikleri için onlara çok teşekkür ettiğini ifade etti."

İlçe Milli eğitim Müdürü Şevki YILMAZ İise bu ödüllendirmenin diğer öğrencilere örnek olmasını ve diğer yıllarda da devam edecegini söyledi, okul müdürlerine ve velilere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Perşembe´de 2013 SBS´de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement