Pervari Belediyesinden Yeni Hasta Nakil Ambulansı - Son Dakika
Güncel

Pervari Belediyesinden Yeni Hasta Nakil Ambulansı

Pervari Belediyesinden Yeni Hasta Nakil Ambulansı

Pervari Belediyesi, yeni hasta nakil ambulansını hizmete sundu.

13.12.2016 15:08

Pervari Belediyesi, yeni hasta nakil ambulansını hizmete sundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve AK Parti İlçe Başkanı Lokman Özcan'ın girişim ve çabalarıyla yeni hasta nakil ambulansı Belediye bünyesinde hizmet vermek üzere getirildi.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi.

Özcan, vatandaşların en acılı, en sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmanın ve acılarını en aza indirmek için gerekli hizmetleri vermenin önemli olduğunu belirtti.

Belediyenin araç filosuna evde hasta bakım hizmetinde kullanılmak üzere 1 hasta nakil ambulansı kattıklarını ifade eden Özcan, "Bu aracımıza hiç ihtiyaç duyulmamasını temenni ediyorum ama hastalık da, ölüm de hayatın bir gerçeği. Bu nedenle vatandaşlarımızın en acılı, en sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmak ve acılarını paylaşmak için gerekli hizmetleri vermek zorundayız. Sağlık ve hayat çok önemli, kimse hasta olmasın isteriz. Ancak hasta nakil aracına ihtiyaç duyulduğu anda Pervari Belediyesi olarak hizmete hazırız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pervari Belediyesinden Yeni Hasta Nakil Ambulansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement