Adana'da peçete ve ıslak mendil üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın büyük hasara neden oldu. Çalışanlar, malzemelerin alevlerden zarar görmemesi için büyük çaba harcadı.
Yangın, sabah saatlerinde Ova Mahallesi Tekel Caddesi Modern Sanayi Sitesi içindeki Başbudaklar Pazarlama içinde meydana geldi. İşyerine gelen çalışanlar, içeride yangın çıktığını görünce itfaiye ve polise haber verdi. Fabrikaya gelen itfaiye ekipleri, neden çıktığı belirlenemeyen yangına müdahale etti.
Yangının, yakındaki tiner deposuna sıçrama ihtimaline karşı çok sayıda itfaiyenin müdahale ettiği işyerindeki alevler, kontrol altına alındı. İmalathanede çalışan işçiler alevlerden malzeme kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Çalışanlar, alevlerin ve itfaiyenin sıktığı sudan zarar görmeyen ürünleri işyeri dışına istif etti. İtfaiye görevlileri, yangının çıkış sebebinin inceleme sonucu belirleneceği açıkladı. - Adana
Son Dakika › Güncel › Peteçe İmalathanesinde Yangın Paniği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.