Petrolspor Deplasmanda Kazanamıyor - Son Dakika
Güncel

Petrolspor Deplasmanda Kazanamıyor

Petrolspor Deplasmanda Kazanamıyor

Sezon başında yaptığı flaş transferlerle taraftarlarını umutlandıran Petrolspor, bu sezon deplasmanda puan kaybetme alışkanlığını sürdürdü.

22.10.2013 10:17  Güncelleme: 10:46

Petrolspor, Spor Toto 3. ligin 8. haftasında deplasmanda Bursa Nilüferspor'a 2-1 mağlup olmasıyla deplasmanda kazanamama serisini sürdürdü. Sezon başında yaptığı flaş transferlerle taraftarlarını umutlandıran Petrolspor, bu sezon deplasmanda puan kaybetme alışkanlığını sürdürdü.

Bursa Nilüferspor, Petrolspor karşısında 10 kişi kalmasına rağmen galip gelmesini bilirken, Petrolspor maçın son dakikalarında attığı golle skoru belirledi.

Bu sezon oynadığı 8 lig maçında 12 puan toplayan Petrolspor'un tek deplasman galibiyeti bulunuyor.

MALTEPESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Ligde istikrarlı sonuçlar alamayan Petrolspor, Maltepespor maçı ile çıkışa geçmek istiyor.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Maltepespor maçı hazırlıklarına başlayan Kırmızı-Beyazlılar bu maça şimdiden konsantre oldu. Maltepe maçı ile çıkışa geçeceklerini belirten Petrolsporlu futbolcular "Bursa Nilüferspor maçında iyi mücadele etmemize rağmen şansız bir şekilde sahadan mağlup ayrıldı. Ligde istikrarlı çıkışa geçmemiz gerekir. Maltepespor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz. Bu maçı kazanıp, hem seri yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Petrolspor Deplasmanda Kazanamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement