Pierre Cardin, Eşarplarıyla Bayram Şıklığınıza Ortak Oluyor - Son Dakika
Güncel

Pierre Cardin, Eşarplarıyla Bayram Şıklığınıza Ortak Oluyor

Pierre Cardin, Eşarplarıyla Bayram Şıklığınıza Ortak Oluyor

Pıeere Cardın eşarplar, Fransız modasından ilham aldığı temaları ve zarafetiyle bayramı karşılıyor

11.10.2013 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız moda akımından taşıdığı izleri geleneksel Türk motifleriyle harmanlanan Pierre Cardin, yeni sezon eşarplarıyla bayram şıklığınıza ortak oluyor. Sonbaharda ilkbaharı yaşatacak renkli çiçekleriyle dikkat çeken Pierre Cardin eşarplar, kadın moda severlerin bayramda ve her an kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Pierre Cardin yeni sezon eşarplar, iç içe geçen desenleriyle görenleri içsel bir yolculuğa sürüklerken, farklı beğenileri gözeten zengin çeşitliliğiyle de benzerlerinden ayrılıyor.

Çiçeklerin zarafeti, geometrik temalarla bütünsel bir güzelliğe imzasını atıyor

Dikdörtgen formlarını leopar, puantiye ve çiçek baskılarıyla birleştirerek bütünsel bir güzelliğin altına imza atan Pierre Cardin eşarplar, bayram şıklığını taçlandırmak isteyenlere hitap ediyor. Su damlası figürlerini, sarmal kıvrımlarla zarifçe işleyen Pierre Cardin eşarplar, romantizmden hoşlanan kadınların ilgisine sunuluyor.

Feminenliğin doruğa çıktığı gülkurusu ve kırmızının yanı sıra; pembe, mor, nar çiçeği, mürdüm, şeftali ve lila renkleriyle de büyüleyen Pierre Cardin eşarplar, bayrama renkli bir giriş yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Siz de seçiminizi sıcak renklerden harikalar yaratan Pierre Cardin eşarplardan yana kullanarak, stilinizle fark yaratabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pierre Cardin, Eşarplarıyla Bayram Şıklığınıza Ortak Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement