''Piri Reis Vadisi Devrim Niteliğinde Bir Projedir'' - Son Dakika
Güncel

''Piri Reis Vadisi Devrim Niteliğinde Bir Projedir''

\'\'Piri Reis Vadisi Devrim Niteliğinde Bir Projedir\'\'

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılacak olan ilk etap 912 konutluk Piri Reis Vadisi Projesi için ön kayıtlar başladı.

10.10.2012 16:31

Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan birlikte basın toplantısı düzenledi.

Kale Ongun Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer, Belediye Meclis Üyeleri partililer ve basın mensupları katıldı. Toplantı öncesinde yapılacak olan Piri Reis Vadisi projesi ile ilgili sinevizyon izlendi. Türkiye'de uygulanacak olan farklı bir proje olduğunu söyleyen Uğurlu, "Şehir bu proje etrafında toplanacak. Bu bir devrim projesidir. Konutların fiyatları Karaman şartlarına uygundur. 3+1, 4+1 ve teras evlerden oluşacak konutlar adeta Karaman'a kademe arttıracaktır" dedi. Projeyi, ezber bozacak bir proje olarak niteleyen Başkan Uğurlu, "Belediye olarak 3 talep toplama bürosu açtık. Talep toplama süresi 60 gün olacak. Talep toplama biter bitmez ihaleye çıkacağız. TOKİ ile tüm anlaşmalar yapıldı. İnşaat 1.5 yılda tamamlanacak" dedi.

Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ise konuşmasında, TOKİ tarafından yapılacak olan Piri Reis Konutlarının Karaman'ı Karaman yapacak bir proje olduğunu söyledi. Elvan "Karaman'ın merkezi burası olacak. Bu proje ile Karaman'ın önünü açılacak. Talep fazla olması durumunda 2. Etap çalışmalarına hemen başlayacağız. Ben bu projeyi çok önemsiyorum. Biz Karaman için orta ve uzun vadeli hizmetler yapıyoruz. Piri Reis Vadisi Projesi dışında birçok konuda Karaman'ın görüntüsünü değiştirecek çalışmalar yapıyoruz. Karaman'da ilk mega projemizi hayata geçiriyoruz. Karaman Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz bu projeler devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Piri Reis Vadisi Devrim Niteliğinde Bir Projedir'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement