Planör, Alışveriş Merkezine Çakıldı - Son Dakika
Güncel

Planör, Alışveriş Merkezine Çakıldı

Planör, Alışveriş Merkezine Çakıldı

Afyon'da deneme uçuşu yapan planör havalandıktan bir kaç yüz metre sonra bir alışveriş merkezine düştü.

21.09.2012 23:24  Güncelleme: 09:06

Çoğunlukla pilot eğitiminde kullanılan planörlere uçak gibi güçlü motorlara sahip olmadığı için kolay yön verilemiyor. Bu yüzden de hakimiyet kaybedildiğinde bir planörü yeniden yükselişe geçirmek imkansız kadar zor.

OLAYDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Bu bağlamda Afyonkarahisar'da deneme uçuşu yapan bir planör, ufak motorunun yardımı ile havalandıktan bir kaç yüz metre sonra bilinmeyen bir nedenle alışveriş merkezine düştü. Söz konusu kazada Kazada Murat Gök ve Şerafettin Köksal yaralandı.

Facianın eşiğinden dönüldüğü kazad Afyon'da akşam saatlerinde şehir merkezine 12 kilometre mesafede bulunan termal oteller bölgesinde meydana geldi. Havalanan tek motorlu 2 kişilik planör bir kaç yüz metre ilerdeki Afium alışveriş merkezindeki kafeteryaların bulunduğu alana düştü.

HAVA AKIMINA KAPILMIŞ OLABİLİR

Hava akımına kapıldığı tahmin edilen planör yaklaşık 20 metreden yere çakılırken, planörde bulunan Murat Gök ile Şerafettin Köksal yaralandı. Planörün düştüğü alanda kimsenin bulunmaması olası facianın önüne geçti. Kaza sonrası alışveriş merkezinde büyük panik yaşanırken, yaralanan Murat Gök ve Şerafettin Köksal, götürüldükleri Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaralılardan Şerafettin Köksal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Planör, Alışveriş Merkezine Çakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement