Polis Bu Kez "Çay Molası" İçin Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Polis Bu Kez "Çay Molası" İçin Durdurdu

Polis Bu Kez "Çay Molası" İçin Durdurdu

Giresun Emniyet ekipleri, bayram tatili için memleketlerine giden sürücülere yorgunluklarının giderilmesi için çay ve kahve ikramında bulunuluyor.

27.07.2014 12:06  Güncelleme: 12:16

Bayram tatili için memleketlerine giden sürücülere, Giresun Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen proje kapsamında yorgunluklarının giderilmesi için çay ve kahve ikramında bulunuluyor.

"Yorulunca Mola Verin Hayata Mola Vermeyin" projesi kapsamında Keşap ilçesindeki kontrol noktasında durdurulan sürücülere uygulama hakkında bilgi verilerek broşür dağıtılıyor. Araçlarından indirilen sürücüler ile yolcuların dinlenmelerinin sağlanması amacıyla kapalı alanda çay ve kahve ikram ediliyor. Sürücü ve yolcular ikramın ardından tekrar dinlenmiş bir şekilde yola çıkıyor.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan sonunda bayram tatili döneminin başladığını söyledi.

Bayram tatili yolculuklarının hızlı bir şekilde devam ettiğine dikkati çeken Öztürk, "Ülkemizde bayram tatiline çıkan sürücülerin 'bir an önce memlekete ulaşalım' diye acele ettikleri, yorgun vaziyette yolculuk yaptıkları hepimiz tarafından biliniyor ve istenmeyen kazalar, acı hatıralar oluşuyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Bu Kez 'Çay Molası' İçin Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement