Fethiye'de Polise Bıçakla Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fethiye'de Polise Bıçakla Saldırı

Fethiye\'de Polise Bıçakla Saldırı
08.01.2014 11:10  Güncelleme: 11:53

Muğla Fethiye'de gözaltına altına alınan arkadaşını kurtarmak için polise bıçakla saldıran şahıs güçlükle zapt edildi.

Alınan bilgiye göre olay Fethiye Atütürk Caddesi üzerinde meydana geldi. F.K, V.B ile K.K isimli şahıslar henüz belirlenemeyen bir nedenle çevredeki iş yerlerine zarar verdi. Duruma tepki gösteren vatandaşlara da yoldan geçerken kendilerini uyaran U.V'ye saldırdı.

CEBİNDEN BIÇAK ÇIKARIP POLİSE SALDIRDI

Çevreye zarar veren ve vatandaşları darp eden üç kişi olay yerine polisin gelmesi üzerine kaçmaya çalıştı. Polis F.K. isimli şahsı yakalayıp gözaltına alınca diğer iki arkadaşı polisle tartıştı. arbedeye dönüşen tartışmada K.K. isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçakla polise ve çevreye saldırdı.

Arkadaşının serbest bırakılmasını isteyen saldırgan polis tarafından güçlükle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. olayla ilgili şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, saldırıya mağruz kalan U.V."Şahıslar bir anda saldırdı. benim olayla alakam yok" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Polise Bıçakla Saldırı - Son Dakika


Advertisement