Polisten Sürücülere Çikolatalı Uyarı - Son Dakika
Güncel

Polisten Sürücülere Çikolatalı Uyarı

Polisten Sürücülere Çikolatalı Uyarı

Karabük'te polis ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları ve kuralları uymaları konusunda uyardı, çikolota ikram ederek de bayramlarını kutladı.

16.07.2015 10:23

Karabük'te polis ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları ve kuralları uymaları konusunda uyardı, çikolota ikram ederek de bayramlarını kutladı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-755 Karayolu Hamzalar Köyü mevkisinde araçları durdurdu. Polisler, çikolata ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladıkları sürücüleri, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı. Ayrıca güzergahlardaki yol yapım çalışmaları ve kör noktalar hakkında bilgiler içeren broşürler dağıttı.

Bölge Trafik Şube Müdürü Tayfun İlhan, bayram nedeniyle trafikte önlemleri artırdıklarını söyledi. İlhan, "Gerçekten çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Bayram öncesi ve sonrası tamamen yollardayız. Halkımızın güvenli bir şekilde ailelerinin yanına gitmesi için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum" dedi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Sürücülere Çikolatalı Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement