Port Said'te Çatışma - Son Dakika
Güncel

Port Said'te Çatışma

Port Said\'te Çatışma

Mısır'ın kuzeyindeki Port Said şehrinde futbol taraftarları ve üniversite öğrencileri arasında çıkan çatışmada 61 kişi yaralandı.

03.01.2013 00:23  Güncelleme: 09:06

Mısır'ın kuzeyindeki Port Said şehrinde futbol taraftarları ve üniversite öğrencileri arasında çıkan çatışmada 61 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin Port Said Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, üniversite yurdunda kalan öğrencilerden birinin Port Said Spor Kulübü taraftarlarıyla girdiği sözlü tartışmanın çatışmaya dönüşmesi sonucu tarafların birbirine taşla saldırdığı 6 saat süren olayda, aralarında 5 emniyet görevlisinin de bulunduğu 61 kişi yaralandı.

Port Said Üniversitesi Rektörü Dr. Imad Abdulcelil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Üniversite yönetimi, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve çatışmaların tekrar başlamasını önlemek için kampüsü boşaltmaya ve öğrencileri emniyetli bir şekilde otobüslerle evlerine göndermeye çalışıyor" demişti. Üniversite yönetiminin olaylar sebebiyle sınavlara ara verme kararı aldığı bildirilmişti.

Muhabir: Vela Vahid/Zeynep Hilal Karyağdı/Mustafa Yıldız

Yayıncı: Tarkan Demir - KAHİRE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Port Said'te Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement