Premıer Lig Ceo'su Scudamore Görevine Devam Edecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Premıer Lig Ceo'su Scudamore Görevine Devam Edecek

19.05.2014 22:06

Premier Lig kulüpleri bugün yaptıkları toplantıda seksi e-mailler atan Richard Scudamore'nun görevine devam etmesine karar verdiler.

Premier Lig kulüpleri bugün yaptıkları toplantıda seksi e-mailler atan Richard Scudamore'nun görevine devam etmesine karar verdiler.

14 yıl Premier Lig'i yöneten Premier Lig CEO'su rahat nefes aldı ama toplantıdan önce açıklama yapan İngiltere Başbakanı David Cameron, Premier Lig sorumlusunun kadınları küçük düşüren maillerininde yorumların kabul edilemeyeceğini söyledi.

54 yaşındaki Premier Lig yöneticisinin istifa etmesi için yoğun kampanya başlatılmıştı. Bir bildiri yayınlayan Premier Lig, başka bir disiplin eylemi düşünülmediğini belirtti.

Scudamore, işten atılmadığını öğrenince "Attığım mailler, iş yerlerinde veya genelde futboldaki kadınlarla ilgili görüşlerimi yansıtmadı. Bu bir daha tekrarlanmayacaktır" diye konuştu.

FARUK ZABCI - LONDRA/ DHA

fz(gh)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Premıer Lig Ceo'su Scudamore Görevine Devam Edecek - Son Dakika


Advertisement