Prof. Dr. Bayram Altan Vali Yardımcısını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Prof. Dr. Bayram Altan Vali Yardımcısını Ziyaret Etti

Prof. Dr. Bayram Altan Vali Yardımcısını Ziyaret Etti

Başbakan eski danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Kurucu Üyeleri ile birlikte Vali Yardımcısı Engin Durmaz'ı ziyaret etti.

22.08.2017 10:45

Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Kurucu Üyeleri ile birlikte Vali Yardımcısı Engin Durmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı ile birlikte Kurucu Üye Dr. Ömer Özdoğan, Kurucu Üye Dr. Av. Mücahit Bekeç ve Kurucu Üye Av. Okan Saçılık katıldı.Genel Başkan Altan, ziyarete katılan heyeti tek tek tanıttıktan sonra ziyaret sebebini ve "İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği (İSAB) nin kuruluş amacını, faaliyetlerini ve bundan sonra yapmayı planladığı önemli projelerini anlattı.

Kuruluş tarihi çok yeni olmasına rağmen uluslararası düzeyde büyük ilgi gördüğünü, birliğe üye olabilmek için yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda başvuru olduğunu dile getirdi.

Anlatılanları dikkat ve ilgiyle dinlediği ifade edilen Vali Yardımcısı Engin Durmaz, Prof. Dr. Bayram Altan'a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Kurucu Üyelerden Dr. Ömer Özdoğan'a dönerek nereli olduğunu sordu. Özdoğan, Erzurum doğumlu olduğunu söyleyince Erzurumda görev yaptığını, önemli hatıraları olduğunu, Erzurumdan İstanbul'a geldiğini anlattı. Erzurumda yaşadığı olumlu ve olumsuz hatıralarını anlatırken o anları yeniden yaşıyormuş gibi jest ve mimik hareketleriyle vurgulayarak dile getirdiği belirtildi.

Vali Yardımcısı Engin Durmaz'ın, Erzurum hatıralarını güzel bir anlatım tarzı ve edebi uslubuyla bazen gülerek, bazen güldürerek, bazen de kaşlarını çatarak üzgün ve kırgın bir halde anlattığı ifade edildi. Hatıralarını dile getirirken büyük bir onurla yaptığı başarılı hizmetlerini de dile getirmeyi ihmal etmediği belirtildi.

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan ve beraberindeki ziyaretçiler, hayatını ülkesine hizmete adamış, Türkiye'nin pek çok il ve ilçelerinde görev yapmış Mülki İdare Amirini kutladıklarını ifade etti. Bu arada söz alan İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Altan, Vali

Yardımcısı Engin Durmaz'ı, yakın tarihte büyük bir organizasyonla başkent Ankara'da düzenleyecekleri tanıtım toplantısına davet etti.

Ayrıca İstanbul'da "Akademik Araştırmaların Toplum Hayatına Etkileri" konulu Uluslararası bir konferans da düzenleyeceklerini açıklayan Prof. Dr. Bayram Altan, Durmaz'a, konferansa teşrif buyurmalarından "onur" duyacaklarını ifade etti.

Önemli bir engel olmadığı takdirde davete icabet edeceğini söyleyen Vali Yardımcısı Engin Durmaz, "Bu ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu" söyledi. Prof. Dr. Bayram Altan'a ve beraberindeki Kurucu Üyelere teşekkür etti. Daha sonra kendisini ziyarete gelen İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkan ve Üyelerini tek tek kucaklaşarak uğurladığı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prof. Dr. Bayram Altan Vali Yardımcısını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement