Veda yemeğinde Üniversitenin akademik ve idari kadrosuyla bir araya gelen Prof. Dr. Vahit KONAR'a Üniversitede geçirdiği günlerin anısına Rektör Vekili Prof. Dr. Kamil DEMİRCİ kendisine bir plaket ve saat hediye etti.
Üniversitede kısa bir süre geçirmiş olmasına rağmen Sinop'tan güzel anılarla ve kalıcı dostluklarla ayrılacağını ifade eden Prof. Dr. Vahit KONAR, huzurlu bir çalışma süreci yaşamasına katkı sağlayan tüm Sinop Üniversitesi personeline de teşekkürlerini iletti.
Eşinin rahatsızlığı dolayısıyla kısa sürede Üniversiteden ayrılmak zorunda kalan Prof. Dr. Vahit KONAR, bundan sonraki akademik çalışmalarına Amasya Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesinde devam edecek.
Son Dakika › Güncel › Prof. Dr. Vahit Konar İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.