PvE ve PvP Modlarında Orman Ateşi - Son Dakika
Güncel

PvE ve PvP Modlarında Orman Ateşi

PvE ve PvP Modlarında Orman Ateşi

LOCO: Evolution yapılan son güncellemeyle artık çok daha heyecanlı!

29.06.2012 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Free to play (ücretsiz) Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) oyunu Land of Chaos Online: Evolution ilk kez tekil oyuncular için PvE modu sunacak. Yeni güncellemeyle LOCO tutkunları yeni PvP haritasının dışında daha heyecan verici bir eser sisteminin keyfini çıkarırken dişi kahraman Delphi ile birlikte mücadeleye atılabilecekler. Güncelleme yamasını tamamlayan son unsur da grup karşılaşmaları için geliştirilen ve yeniden sunulan takım modu.

PvE ve PvP modlarında orman ateşi

Yeni PvE modu ilk tekil oyuncu aşamasını sunuyor. LOCO oyuncuları ormanın kalın ve zorlu yollarından geçip ağaç canavarı Almaros'u yok etmeye çalışıyorlar.PvP haritası "Ölümsüzlerin Savaş Alanı" da oyuncuları vahşi ormanın derinliklerine çekiyor. Oyuncuların her yönden gelebilecek saldırılara ve yüksek çimler nedeniyle daralan görüş açısına karşı dikkatli olması ve gerçek bir takım ruhu sergilemesi gerekiyor. Bir defaya mahsus olmak üzere yeni PvP haritasını keşfeden oyuncular iki kat deneyim ve oyun içi paraya sahip oluyor.

Daha fazla takım çalışması ve toplaması eğlenceli nesneler

LOCO'nun popüler takım modu geri döndü. Oyunun eşleştirme sisteminde yer alan bu özellik beş LOCO evreninde yer alan sıralama sistemi karşılaştırma özelliği sayesinde oyuncuların motivasyonlarını artırıyor. Yeni değerli eser sistemi de kahramanlarını kişiselleştirmeye yatırım yapan altın toplayıcıları ödüllendiriyor. Oyuncuyu bir araya getirerek çeşitli haritalarda diğer gruplara karşı mücadeleye davet ediyor.

Mücadelede yükleri hafifleten dişi kahraman Delphi

LOCO'nun en büyük sürprizlerinden biri yeni savaşçı Delphi. Oldukça güçlü silahlarla donanmış Dephi'nin asıl gücü özel yeteneklerinde yatıyor."Hayatın Akışı" büyüsü sayesinde Delphi tüm ekibinizin gücünü yeniden kazanmasına yardımcı oluyor. Delphi'nin "Öfke Haçı" rakiplere olağanüstü zararlar verirken çevredeki müttefiklere de taze enerji sağlıyor. Mücadele arenasında ortalık.kızıştığında Delphi gerçekten ideal bir seçim olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PvE ve PvP Modlarında Orman Ateşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement