Ravi İncigöz'den İddialı Şarkı ''YAPAMAM'' - Son Dakika
Güncel

Ravi İncigöz'den İddialı Şarkı ''YAPAMAM''

Ravi İncigöz\'den İddialı Şarkı \'\'YAPAMAM\'\'

Söz ve Müziği Ravi İncigöz'e ait olan şarkının video klibi ise ünlü yönetmen İmre Haydaroğlu tarafından 70 kişilik bir ekiple çekildi.

01.11.2016 08:16  Güncelleme: 08:17

HAYRANLARI ŞARKIYI SEÇTİ, RAVİ KLİBİ ÇEKTİ

Romantik şarkıların başarılı yorumcusu Ravi İncigöz, geçtiğimiz aylarda DMC müzik etiketiyle çıkarttığı 'Bugün' adlı albümünde yer alan "Yapamam" adlı şarkısını kliplendirdi.

Albümündeki en iddialı şarkı için kamera karşısına geçen İncigöz, hayranlarının bu parçayı çok beğendiğini ve aldığı olumlu tepkiler neticesinde ''Yapamam''ı kliplendirmeye karar verdiğini ifade etti. Sonbaharın kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günlerde sımsıcak bir aşk şarkısıyla müzik listelerinde taşları yerinden oynatmayı hedeflediğini söyleyerek çıtayı yüksek tutan İncigöz, ''İyi bir parça çabucak fark ediliyor. Hayranlarım ve müzik severler ''Yapamam''ı çok beğendiler.

Hemen herkes bu şarkıda kendinden bir şeyler bulduğunu söylüyor ve buda beni son derece mutlu ediyor. Yönetmenim İmre Haydaroğlu ve ekibi ile birlikte oldukça güzel bir klibe imza attığımızı düşünüyorum.'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ravi İncigöz'den İddialı Şarkı ''YAPAMAM'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement