Reebok'tan Sevgililer Günü'nde Sportif Çiftlere En Özel Hediye Seçenekleri - Son Dakika
Güncel

Reebok'tan Sevgililer Günü'nde Sportif Çiftlere En Özel Hediye Seçenekleri

Reebok\'tan Sevgililer Günü\'nde Sportif Çiftlere En Özel Hediye Seçenekleri

Reebok, sporsever çiftler için birbirinden çeşitli ve renkli hediye seçenekleri sunuyor.

08.02.2014 13:48

Sevgililer Günü yaklaşırken Reebok, sporsever çiftler için birbirinden çeşitli ve renkli hediye seçenekleri sunuyor. Koşudan yürüyüşe, training'den yogaya birçok farklı spor için özel olarak tasarlanmış ürünler içeren Reebok yeni sezon koleksiyonu ile hediye seçmek artık çok daha kolay!

Birbirinden bağımsız esnek taban sensörlerine sahip RealFlex Run 2.0 Tempo, koşu tutkunu sevgilinizin en doğal hareket hissini yaşamasını sağlarken; tabanında 6 adet hareketli hava keseceği bulunan EasyTone 6 Fly modeli ise yürüyüş yapmayı seven sevgilinize farkı hissettiriyor! Antrenmanı hayatından eksik etmeyenler için, hafif taban yapısıyla ön plana çıkan Sublite TR 3.0 modeli oldukça uygun bir hediye alternatifi. Hava koşullarına dayanıklı teknolojileri ile fitness severler için vazgeçilmez olan Reebok 'One' Serisi Tekstil Koleksiyonu'ndan bulabileceğiniz birbirinden çeşitli hediye seçenekleri ise sevgilinize daha heyecanlı antrenman yapma zevkini yaşatacak!

Tüm bu ürünler ve daha fazlasının yer aldığı Reebok yeni sezon tekstil ve ayakkabı koleksiyonundan siz de spor tutkunu sevgilinize en uygun hediyeyi seçin, bu özel günü Reebok ayrıcalığı ile yaşayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reebok'tan Sevgililer Günü'nde Sportif Çiftlere En Özel Hediye Seçenekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement