Refik Fersan Besteleri ile Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Refik Fersan Besteleri ile Müzik Ziyafeti

Refik Fersan Besteleri ile Müzik Ziyafeti

Bursa Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği İcra Heyeti, Mart ayı konserinde usta sanatçı Elif Güreşçi Çiftçioğlu'nu ağırladı.

13.03.2013 10:44

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, sanatseverleri müzik yolculuğuna çıkardı. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, koroyu şef Salih Berkmen yönetti. 'Refik Fersan Besteleri' temalı konserde, usta sanatçı Elif Güreşçi Çiftçioğlu da konuk olarak sahneye çıktı. Türk Sanat Müziği'nin en sevilen şarkılarının seslendirildiği konser, keyifli anlara imzasını attı.

İki bölümde gerçekleştirilen konserde, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği İcra Heyeti başarılı yorumlarıyla Bursalıları adeta büyüledi. Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden sevilen sanatçı Elif Güreşçi Çiftçioğlu ise sesi ve seslendirdiği şarkılarla sevenlerinin gönlünü fethetti. Keyifli konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Enver Karakoç, Kültür Şube Müdürü Nur Çakır ve Orkestra Şube Müdürü Hüseyin Toprak, sanatçıları çiçek vererek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Refik Fersan Besteleri ile Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement