Rektör Prof. Dr. Demirdağ'dan Vali Erol'a Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Rektör Prof. Dr. Demirdağ'dan Vali Erol'a Veda Yemeği

Rektör Prof. Dr. Demirdağ\'dan Vali Erol\'a Veda Yemeği

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ,Konya Valiliği görevine atanan Elazığ Valisi Muammer Erol onuruna bir yemek verdi.

19.08.2013 09:46  Güncelleme: 11:41

Düzenlenen programa, Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Milli Eğitim Müdürü Aziz Yeniyol, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Alli, Prof. Dr. Nuri Orhan ile Fırat Üniversitesi yöneticileri katıldı.

Samimi ortamda geçen yemek programında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Demirdağ, 4,5 yıl gibi uzun bir süredir Elazığ Valililiği görevini yürüten Muammer Erol'la yeni görevinde başarılar diledi.

Elazığ Valisi Muammer Erol ise, Elazığ'a geldi günden beri üniversite ve üniversitedeki öğretim üyesi kadrosunda görev yapan hocalardan çok büyük yakınlık ve destek gördüğünü belirterek, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ın Üniversite ve şehir için başarılı işler yapacağına inandığını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ'a ve Üniversiteye yapmış olduğu katkılarından dolayı Vali Muammer Erol'a plaket takdim etti.

Öte yandan Vali Muammer Erol, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret ederek, Rektör Demirdağ'a veda ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rektör Prof. Dr. Demirdağ'dan Vali Erol'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement