Rektör Youtube'a Konuk Olacak - Son Dakika
Güncel

Rektör Youtube'a Konuk Olacak

Rektör Youtube\'a Konuk Olacak

Ünlü video paylaşım servisi Youtube son zamanlarda gerçekleştirilen canlı yayınlar ile Türk kullanıcının ilgisini çekiyor.

20.05.2013 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü video paylaşım servisi Youtube son zamanlarda gerçekleştirilen canlı yayınlar ile Türk kullanıcının ilgisini çekiyor.

Bu imkanı fırsata çeviren Bilgisayar Mühendisi Burak Özkan, Youtube üzerinde 'Ne Konuşalım' isimli haftalık bir program yapıyor. Çeşitli akademisyenler ve teknoloji anlamında bilgi sahibi olan kişilerin katıldığı programın 21 Mayıs Salı günü 22.30'da Youtube'dan canlı yayınlanacak bölümüne Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut katılacak.

Katılımcıların sorularını Youtube, Facebook ve Twitter üzerinden gönderebildiği programda Rektör Erkut soruları cevaplayacak.

BURAK ÖZKAN KİMDİR ?

1987 yılında doğan Özkan 2012 yılında Kadir Has Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olmuştur. C Programlama Dili', 'C# ile Nesne Yönelimli Programlama Dili', 'MS-Sql Server ve Oracle ile Veritabanı Programlama' ve 'ASP.NET ile Web Programlama' üzerine geniş bilgi sahibi olan Özkan, Youtube üzerinde yayınlanan 'Ne konuşalım?' isimli programı hazırlayıp sunmaktadır. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rektör Youtube'a Konuk Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement