Reyhanlı'da Güvenlik Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı'da Güvenlik Toplantısı

Reyhanlı\'da Güvenlik Toplantısı

Reyhanlı'daki gerginlikler ilgili, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

07.05.2013 17:16  Güncelleme: 09:49

Reyhanlı İlçesi'nde, dün gece lokantacı ile Suriyeli kişi arasında hesap yüzünden çıkan kavgadan sonra meydana gelen gerginlikle ilgili Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık binasındaki toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkan ve üyeleri katıldı. Geniş katılımlı yapılan toplantıdan sonra açıklama yapan Kaymakam Güler, ilçede durumun sakin olduğunu, herkesin kendi alanında çalışmasını sürdürdüğünü söyledi. Güler, "Halkımız sağduyulu olsun, provokasyona kapılmasın, söylentilere itibar etmesin" dedi.

Belediye Başkanı Şanverdi ise halka sağduyu çağrısında bulundu. Şanverdi, "Suriyeliler, ilçemizde misafir olarak bulunuyorlar. Ülkemize sığınan Suriyeler, Esad yönetimi gidinceye kadar misafir olarak kalacaktır. Halkımız da onlara gerekli şefkati göstersin. Ayrıca, aile büyükleri olarak, herkes çocuklarına yanlıştan uzak durmaları konusunda gerekli hassasiyeti göstersin" diye konuştu.

Şanverdi, toplantıdaki katılımcıların ilçede huzursuzluk istemediğini belirtti.

Dün gece olaylar sırasında gözaltına alınan 7 kişi de ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'da Güvenlik Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement