Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Reyhanlı\'daki Bombalı Saldırılar

Saldırıların asli faili ve planlayıcısı olduğu değerlendirilen N.E'nin de aralarında bulunduğu 4 zanlı tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Reyhanlı'daki bombalı saldırıların asli faili ve planlayıcısı olduğu değerlendirilen N.E'nin de aralarında bulunduğu 4 zanlı, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Suriye'ye geçmeye çalışırken Yayladağı ilçesi sınırında güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla yakalanan N.E. ile yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan diğer 4 zanlı, sabah saatlerinde getirildikleri Adana Adliyesi'nde Terörle Mücadele Kanunu'nun 10. Maddesiyle Yetkilendirilmiş Cumhuriyet Savcılığında ifade verdi.

İfadelerin tamamlanmasının ardından zanlılardan 1'i serbest kalırken,  N.E'nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: AA