Rihanna'da Varsa Ben De İsterim - Son Dakika
Güncel

Rihanna'da Varsa Ben De İsterim

Rihanna\'da Varsa Ben De İsterim

Moda öncülerinin aklında tek bir şey var: Denim çanta, denim çanta, denim çanta.

19.03.2012 12:05

Rihanna, Rachel Zoe ve hatta Victoria Beckham gibi trendsetter'ların başını çektiği denim çanta rüzgarı Zoopa!'nın denim koleksiyonuyla fırtınaya dönüşüyor. Yaratıcı ve özgür bir kişiliğe gönderme yapan Zoopa! Denim, seçimleriyle bakışları üstünde toplamak isteyen moda öncülerine, günlük koşturmaca içinde de konfor ve şıklığa aynı anda sahip olma imkanı veriyor.

Pembe ve kahve renklerindeki gerçek deriden biyelerin mavi denim ile oluşturduğu kontrast, ilk bakışta çekim gücü yaratıyor. Logodan ilham alınarak ortaya çıkan 5 orijinal tasarım zamansız bir stile davetiye çıkartıyor.

En dikkat çekici stile sahip olmak için Paris, Londra, Milano ya da New York sokaklarında alışverişe çıkmaya gerek kalmadı. Aksesuar dünyası yeni trendsetter'ı Zoopa!, beş farklı, orijinal tasarımdan oluşan denim çanta koleksiyonuyla Rihanna, Rachel Zoe ve hatta Victoria Beckham gibi trendsetter'ların başını çektiği denim çanta rüzgarını Türkiye'ye getirdi.

Yaratıcı ve özgür bir kişiliğe gönderme yapan Zoopa! Denim, seçimleriyle bakışları üstünde toplamak isteyen moda öncülerine, günlük koşturmaca içinde de konfor ve şıklığa aynı anda sahip olma imkanı veriyor.

Pembe ve kahve renklerindeki gerçek deriden biyelerin mavi denim ile oluşturduğu kontrast ilk bakışta çekim gücü yaratıyor. Logodan ilham alınarak ortaya çıkan tasarımlar kesinlikle zamansız bir stile davetiye çıkartıyor.

Konforlu, şık ve fonksiyonel

Dış görünüşe olduğu kadar fonksiyonelliğe de önem veren Zoopa!'nın, tüm koleksiyonlarında olduğu gibi, denim koleksiyonunda da cep telefonu bölmeleri, anahtar gibi eşyaların kolayca bulunabilmesini sağlayan bir kancası ve kancaya bağlı minik bir el feneri de bulunuyor.

Lüks sınıfındaki tasarımları erişilebilir fiyatlarla sunma cesaretini gösteren Zoopa!'nın Denim koleksiyonu 49 - 129 TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Zoopa!, www.zoopa.com.tr adresli sanal mağazasının yanı sıra İstanbul'da Cevahir YKM, Meydan YKM ve Güneşli Matraş mağazaları; Ankara'da Kızılay YKM, Kentpark YKM, Burç Bahçelievler ve Burç Accessories mağazaları; İzmir'de Konak YKM mağazası; Antalya'da Deepo AVM Matraş mağazası; Hatay'da Çarşım mağazası ve İçel'de Forum YKM mağazasında satışa sunuluyor.

Zoopa! koleksiyonlarını görmek ve sanal mağazadan alışveriş yapmak için www.zoopa.com.tr adresini ziyaret edebilir; Zoopa!'yı www.facebook.com/zoopafashion ve @zoopafashion adreslerinden sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rihanna'da Varsa Ben De İsterim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement