Roman Çocukları SODES Projesiyle Güldüler - Son Dakika
Güncel

Roman Çocukları SODES Projesiyle Güldüler

Roman Çocukları SODES Projesiyle Güldüler

Osmaniye Korkut Ata Doğa, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği SODES / DOĞAKA destekli Güldüğüm Günler projesi kapsamında Osmaniye'de yaşayan roman vatandaşlarımızın çocuklarını Samet AYBABA spor ve izcilik kampında misafir ettiler.

02.07.2013 10:39

Osmaniye Korkut Ata Doğa, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği SODES/ DOĞAKA destekli Güldüğüm Günler projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Osmaniye'de yaşayan roman vatandaşlarımızın çocuklarını Samet AYBABA spor ve izcilik kampında misafir ettiler. Roman çocuklarımıza faaliyet sırasında çeşitli ikramlar, tişört ve kitap hediye edildi. Proje faaliyetleri kapsamında yapılan kano, okçuluk ve dağcılık spor turnuvalarında başarılı olanlara tarihi kitap seti edildi.

Etkinliği organizasyonunda görev alan Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanı Fikri POYRAZ, roman çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmanın önemine dikkat çekerek bu tip sosyal ve sportif faaliyetlerle bu çocuklarımızın dışlanmadıklarını hissettirerek topluma daha kolay adapte olabileceklerini vurguladı. Poyraz; roman çocuklarımızı projelerine dahil ederek çocukların mutlu ve neşeli bir gün geçirmelerine katkı sağladıkları için Korkut Ata Spor kulübüne ve Osmaniye Belediyesine teşekkür etti. Güldüğüm 26Mays25Günler proje koordinatörü Murtaza ÇİL projeyle ilgi yaptığı açıklamada; proje başlangıcında hedef kitlenin 90 dezavantajlı çocuklarımız olarak belirlendiğini ancak Osmaniye ve çevresinde sosyal ve sportif faaliyetlerden yoksun çocuğumuzun çok fazla olmasından dolayı projelerine ilginin çok fazla olduğunu, çocukların neşesinin kendilerinin neşe kaynağı olduğunu belirterek kendilerine başvuruda bulunan çocukları kırmamak için her başvuruyu kabul ettiklerini dernek üyelerinin katkılarıyla projede 10. ayına geldiklerinde hizmet verdikleri çocuk sayısının 300'e yaklaştığını bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Roman Çocukları SODES Projesiyle Güldüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement