Roman Güzellik Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Roman Güzellik Yarışması Düzenlenecek

Roman Güzellik Yarışması Düzenlenecek

Roman Festivali kapsamında düzenlenecek yarışmanın ön elemeleri Pazar günü yapılacak.

27.04.2012 09:50

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hükümetin Roman açılımı çerçevesinde gerçekleştirdiği çalışmalarına yönelik desteğini sürüyor. Geçen yıl geniş kapsamlı bir Roman Festivali düzenleyen ve yıllardır adeta unutulan bir topluma yaptığı çalışmalarla el uzatan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 4-6 Mayıs tarihleri arasında ikinci Roman Festivali'ni düzenleyecek.

ROMAN GÜZELLİK YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Birbirinden farklı etkinliklerin yer alacağı organizasyonun en renkli bölümünü ise Roman Güzellik Yarışması oluşturacak. 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yarışmaya Kocaeli'nde yaşayan 40 Roman genç kız katılacak. Yarışmanın jüri üyeliğini ünlü Roman terzisi Kobra Murat ve Romanların kraliçesi Güllü yapacak. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncüye beyaz eşya hediye edilecek

ÖN ELEMELER PAZAR GÜNÜ SEKAPARK'TA

Yarışmaya katılmak isteyen Roman genç kızlar için 29 Nisan Pazar günü Sekapark'ta ön elemeler gerçekleştirilecek. 40 yarı finalistin belirleneceği elemeler 18.00'de başlayacak. Ön elemelere Kocaeli'nde yaşayan tüm Roman genç kızlar katılabilecek.

YARI FİNALİN ARDINDAN KONSER SENLİĞİ

Yarı final seçimlerinin tamamlanmasının ardından ise Seka Park'ta konser şenliği başlayacak. Sinan Zorbey ve Murat Taylan birbirinden güzel şarkılarını Romanlar için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Roman Güzellik Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement