Royal Halı'ya yeni Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika
Güncel

Royal Halı'ya yeni Genel Müdür Yardımcısı

Royal Halı\'ya yeni Genel Müdür Yardımcısı

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı'nın yeni Genel Müdür Yardımcısı, Aydoğan Yıldır oldu.

29.02.2012 13:42

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı'nın yeni Genel Müdür Yardımcısı, sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle 2009 yılından bu yana şirkete hizmet veren Aydoğan Yıldır oldu.

Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Royal Halı, yönetim kadrosunu güçlendiriyor. Royal Halı'daki görevine 2009 yılında Satış Direktörü olarak başlayan Aydoğan Yıldır, 2012 Şubat ayı itibariyle Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Yurt İçi Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1988 yılında bitiren Aydoğan Yıldır, kariyerine 1990 yılında Saray Halı pazarlama departmanında başladı. 1994 yılında Saray Halı Konya Bölge Müdürü olan Yıldır, 1996 yılında Atlas Halı'ya transfer oldu ve sırasıyla Konya Bölge Müdürü, İstanbul Avrupa Yakası Bölge Müdürü ve Yurt İçi Satış Pazarlama Müdürü görevlerini sürdürdü. 11 yıllık Atlas Halı tecrübesinden sonra iki yıl Gümüşsuyu Halı Satış Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2009 yılından bu yana kariyerine Royal Halı'da devam eden Aydoğan Yıldır, Satış Direktörü olarak görev yaptı. Şubat ayı itibariyle Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Yurt İçi Satış-Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Yıldır, bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Royal Halı'ya yeni Genel Müdür Yardımcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement