Saadet Partisi Adayı Erken Seçimle Açıklanacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Saadet Partisi Adayı Erken Seçimle Açıklanacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Mahmut Arıkan, adaylarını erken seçimde açıklayacaklarını duyurdu.

(TBMM) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, cumhurbaşkanı adayına ilişkin, "86 milyonun 'oh be' diyeceği bir adayımız var" şeklindeki sözleri hatırlatılarak, ismi geçen adayın kim olduğunun sorulması üzerine, "AK Parti erken seçim ilan etsin, tarihi açıklasın, biz de adayımızı yarın açıklarız" yanıtını verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yeniden Yol Partisi'nin Meclis Grup Toplantısı'nın çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili "86 milyonun oh be diyeceği bir adayımız var" sözleri üzerine eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın isminin geçtiği ifade edilerek, adayın kim olacağı sorulan Arıkan, "AK Parti erken seçim ilan etsin, tarihi açıklasın, biz de hep beraber yarın adayımızı açıklarız" dedi.

Babacan da "Partilerin genel başkanları zaten doğal cumhurbaşkanı adayı. Ben bunu yıllardır söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA