Sağlık Aracı Arızalanan Arabaya Arkadan Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sağlık Aracı Arızalanan Arabaya Arkadan Çarptı: 1 Yaralı

Sağlık Aracı Arızalanan Arabaya Arkadan Çarptı: 1 Yaralı

Fatih’te özel bir hastaneye ait ‘evde bakım sağlık aracı’ önünde seyreden bir otomobile çarptı.

17.07.2014 15:52

Fatih'te özel bir hastaneye ait 'evde bakım sağlık aracı' önünde seyreden bir otomobile çarptı. Kaza sonucu sağlık aracı sürücüsü Emre Piribaşoğlu otomobilde sıkıştı. Çevredeki sürücüler tarafından araçtan çıkarılan Piribaşoğlu, ambulansla hastaneye kaldırılırken aynı araçta bulunan eşi yara almadan kurtuldu.

Kaza, Fatih'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Vatan Caddesi'nden çıkarak otogar bağlantı yoluna giren sağlık aracı sürücüsü Emre Piribaşoğlu, arızalanarak duran Reşat Çelik idaresindeki otomobile arkadan çaptı. Kaza sonuncunda sürücü Emre Piribaşoğlu, aracın içinde sıkıştı. Yaralı sürücü Piribaşoğlu, çarptığı aracın sürücüsü Reşat Çelik ve çevredeki sürücüler tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. İhbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Piribaşoğlu'nu ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazaaynı araçta bulunan Piribaşoğlu'nun eşi ise yara almadan kurtuldu.

Otomobil sürücü Reşat Çelik, arabasının arızalandığını bu nedenle durduğunu belirterek, "Arabayı tekrar çalıştırmaya çalıştım. Ancak çalıştırmaya fırsat bulunmadan arkadan çarptı. Arabam 40-50 metre sürüklendi" diye konuştu.

Yaralı sağlık arabası sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkaran Bahadır Batal ise "Yoldan geçiyordum kazayı görünce durdum. İçerde sıkışan olduğunu fark ettim. Ambulansa haber verdin. Sonra sıkışan arkadaşı çıkardık. Ambulans hemen gelip hastaneye götürdü" dedi.

Kazanın ardından otogar bağlantı yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ile trafik yeniden normale döndü. Kazaya karışan sağlık aracının özel bir hastaneye ait olduğu, evde bakım ve hasta transferleri hizmetlerinde kullanıldığı kaza anında ise herhangi bir hastanın araçta olmadığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Aracı Arızalanan Arabaya Arkadan Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement