Rize'de Sahil Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Rize'de Sahil Çalışmaları Devam Ediyor

Rize\'de Sahil Çalışmaları Devam Ediyor

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Merkez'in sahil kesiminde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

22.08.2013 14:47  Güncelleme: 16:41

Rize Belediyesinin başlattığı sahil çalışmalarının devam ettiğini bildiren Başkan Bakırcı, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sahil'imiz çok daha güzel bir görünüme sahip olacak dedi.

Rize'nin tabiat ve doğa açısından turizm'e elverişli olduğunu dile getiren Bakırcı, Allah'ın bahşettiği her şey ilimizde mevcut. Birçok şehir den çok daha fazla eko sistem açısından niteliğe sahibiz. Deniz,Sahil ,Tarihi ve Tabiat potansiyelimiz görülmeye değer dedi.

Başkan Bakırcı, Sahil de bulunan esnaflarla yapmış olduğu diyalogda, Turizm'e dikkat çekerek Rize Belediyesi olarak hedeflerimiz arasında Rize'yi Turizm şehri haline getirmek olduğunu söyledi. Karadeniz Otoyolunun geçmesi ile Denize girilebilecek bir Plaj'ımız bile yoktu. Belediye mizin çalışmaları doğrultusunda Çiftekavak'ta herkesime hitap edebilecek bir Plaj oluşturduk. iki yıldır iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Bununla kalmayıp Mühendislerimizin çalışmaları doğrultusunda Plaj'ımıza Mavi bayrak alma yolundaki hazırlıkların da devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rize'de Sahil Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement