Sakarya'da Bir İlk Daha; - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Bir İlk Daha;

Sakarya\'da Bir İlk Daha;

"Buradaki Eğitim Sakarya'nın hiçbir yerinde yok"

30.04.2012 10:59

Sakarya'daki eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösteren Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi; Sakarya'da bir ilke imza atarak; öğrencinin almadığı bire bir eğitim vererek, onun her şeyi ile ilgileniyor. Çocuğun her şeyi ile gerçek bir eğitim alması için, velinin çocuğunu buraya emanet etmesi yeterli.

Tercih

Sakarya'ya "Eğitimde yeni bir soluk getirdiklerini ve getirmeye de devam ettiklerini vurgulayan Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; "Biz Sakarya'nın eğitiminde bir imza atarak, öğrenciye almadığı bire bir eğitim vererek, onun her şeyi ile ilgileniyoruz. Biz bu doğrultuda üstün özveri ve yüksek performans ile çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Daima başarılı olduklarını, bunun sırrının da devamlı tercih edildikleri ve işlerinin ciddiye aldıklarının göstergesi olduğunu ifade den Kurucu Müdürü Erkan Şen; bir velinin çocuğu için "Dersene, etüt, sosyal gelişim, eğlence ve özel ders merkezi" olarak aradığı her şeyin bir arada tek Sakarya Etüt Eğitim Merkezi kompleksinde olduğunu söyledi.

Başarı

Başarının; öğrencinin akademik, sosyal, psikolojik, kişisel ve ahlaki motivasyonunun seviyesi ve doğru kullanımı ile orantılı olduğunu ifade eden kurucu müdür Erkan Şen; "Bu etkenler bir bütün olarak alanında uzman eğitmenler tarafından öğrencilere verildiğinde başarı kaçınılmaz olacaktır. Kurumumuzun amacı toplumumuzun incileri olan öğrencilerimizin tüm bu değerleri bir bütün halde alarak hedeflerini belirlemiş kendine güvenen, kendine ve topluma yararlı birer bireyler halinde hayat maratonunda başarılı olmalarını amaçlamaktadır.

Her şey

Yeni eğitim sistemiyle birlikte uzman kadrolarıyla birlikte okul sezonunda verdikleri hizmetleri aktaran Özel Sakarya Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Erkan Şen; kendilerini diğerlerinden ayıran eğitim kalitesini şöyle açıkladı: "8 kişilik bilgisayarlı sınıflarda konu anlatarak, ödev yaptırıyoruz. Haftalık 6 – 10 saat hazırlanan birebir özel dersler veriyoruz. Ödev yaptırılması, kontrolü ve test çözümleri gerçekleştiriyoruz. Günlük hazırlanan ödev, test ve özel ders sonuç ve raporlarını ile haftalık hazırlanan sosyal gelişim raporları hazırlıyoruz. Okul yazılı –SBS ve tüm sınavlara hazırlık yapıyoruz" dedi. Kurucu Müdürü Erkan Şen ayrıca etüt merkezlerinde; Sosyal gelişim uzmanı takibi, sınıf ve Branş öğretmenleri, Programlı ve eğlenceli birçok sosyal etkinlik, günlük hazırlanan 3 çeşit ev yemekleri, periyotlu okul ve öğretmen görüşmeleri, birebir veli bilgilendirme seansları Ev -okul - etüt öğrenci servisi ve öğrenci yoklama haber verme sisteminde bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya'da Bir İlk Daha; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement