Sakarya'da Cinnet Geçiren Asker Korku Saçtı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Cinnet Geçiren Asker Korku Saçtı

Sakarya\'da Cinnet Geçiren Asker Korku Saçtı

Sakarya'nın Ferizli ilçesi Gölkent beldesinde vatani görevini yapan bir asker ekmek bıçağıyla karakol çevresinde dehşet saçtı.

20.08.2012 01:24

Sakarya'nın Ferizli ilçesi Gölkent beldesinde vatani görevini yapan bir asker ekmek bıçağıyla karakol çevresinde dehşet saçtı.

İddiaya göre, vatani görevini yapan İ.Y., O.D ve K.N. kaçak olarak karakola alkol soktular. Karakolda gizlice alkol alan askerler bir süre sonra yemek yemek için yemekhaneye geçtiler. Yemekhanede sebebi bilinmeyen bir konudan ötürü aralarında tartışma çıkan askerlerden İ.Y, eline aldığı ekmek bıçağıyla O.D'yi karakol içerisinde kovalamaya başladı. Can havliyle kendisini karakolun dışına atan O.D. kaçarken, aşırı alkollü olduğu ileri sürülen İ.Y., karakolun önünden geçen vatandaşlara bağırmaya ve bıçak sallamaya başladı.

Ekmek bıçağıyla kendisine zarar veren ve anormal hareketler sergilemeye devam eden İ.Y, vatandaşların şaşkın bakışları arasında "Üstüme gelmeyin kendimi keserim, ben Gaziosmanpaşalıyım, Gölkent akıllı olsun" diyerek bağırmaya başladı. Bıçağı sallayarak karakol önünde gezmeye başlayan asker yüzünden jandarma erleri karakolun çevresine emniyet şeridi çekerek İ.Y'nin sakinleşmesini bekledi.

Bir türlü sakinleşmeyen asker, Karakol komutanının dakikalarca ikna etme çabası sonucunda bıçağı komutanına teslim etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Cinnet Geçiren Asker Korku Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement