Sakarya'da Feci Kaza: İkiz Kardeşlerden Biri Annesiyle Birlikte Öldü - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Feci Kaza: İkiz Kardeşlerden Biri Annesiyle Birlikte Öldü

Sakarya\'da Feci Kaza: İkiz Kardeşlerden Biri Annesiyle Birlikte Öldü

Kaza gece saat 01.00 sıralarında Pamukova ilçesinin Karapınar mevkiinde meydana geldi.

16.09.2013 13:25

Kaza gece saat 01.00 sıralarında Pamukova ilçesinin Karapınar mevkiinde meydana geldi. Afyon Karahisar'dan Adapazarı istimakametine gelmekte olan Muhammet Akgül idaresindeki 03 FN 242 plakalı minibüs emniyet şeridinde durdu. Aynı istikamete gitmekte olan Adem Telci idaresindeki 07 RB 089 plakalı mantar yüklü kamyon dikkatsizlik sonucu minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs yol kenarında bulunan bariyerle çarparak takla attı.

Kazada minibüste bulunan Musa Zobalı, Necla Zobalı, Yaşar Zobalı, Beyhan Zobalı, Yaşar Zobalı, Muhammet Akgül, Ferhan Akgül, ikiz bebekler Seraç ve Seçil Akgül, kamyon sürücüsü Adem Telci, ile yanında bulunan kimliği belirlenemeyen bir kişi de yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada minibüsün şoförü Muhammet Akgül vucuduna saplanan metal parçası nedeniyle sıkıştığı yerden güçlükle çıkartıldı.

Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan şoför Muhammet ve Ferhan Akgül çiftinin ikiz bebeklerinden bir yaşındaki Seçil Akgül ile 29 yaşındaki annesi Ferhan Akgün kaldırıldıkları hastanede öldü. Kazada yaralanan 9 kişinin ise tedavileri Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Feci Kaza: İkiz Kardeşlerden Biri Annesiyle Birlikte Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement