Hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla İstanbul'da yakalanan zanlı ve kaçmasına yardım ettiği öne sürülen şüpheli, Sakarya'ya getirildi.
Pamukova ilçesinde 38 haftalık hamile olan eski eşi Nesrin Çelik (32) ile bebeğini tabancayla öldüren, cinayetten 3 gün sonra da Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde aralarında husumet olduğu belirtilen Vedat Gölcü'yü yaralayan Osman S. ile kaçmasına yardım ettiği öne sürülen D.Ç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından Sakarya Adliyesi'ne sevk edilecek.
Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesi'nde 18 Ekim Perşembe günü 38 haftalık hamile Neslihan Çelik, tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş, ameliyatla alınan kız bebeği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 3 günlük yaşam savaşını kaybetmişti. Cinayetin ardından kaçan Çelik'in eski eşi Osman S, 21 Ekim'de Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde Vedat Gölcü'yü tabancayla ayaklarından yaralayıp kaçmıştı.
Osman S, İstanbul'da denetleme yapan polis ekiplerince durdurulan otomobilde yakalanmıştı.
Muhabir: Enes Duran
Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA
Son Dakika › Güncel › Sakarya'da Hamile Kadın ve Bebeğinin Öldürülmesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.