Sakarya'da İntihar Girişimi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da İntihar Girişimi

Sakarya\'da İntihar Girişimi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde vergi dairesinin beşinci katına çıkan şahıs intihar girişiminde bulundu.

25.04.2014 19:54

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde vergi dairesinin beşinci katına çıkan şahıs intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Karaağaç Caddesi üzerinde bulunan Sakarya Vergi Dairesi'nin beşinci katına çıkan Kenan P. isimli şahısı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Uzun uğraşlar sonrasında ikna edilen şahıs, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Şahsın 2010 yılında da Hilmi Kayın İş Merkezi çatısına çıkarak intihar girişimde bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da İntihar Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement