Sakarya'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Karne Heyecanı

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

09.06.2017 14:13

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Adapazarı Türk-İş ilkokulunda gerçekleştirilen törene katılan Coş, okul bahçesinde bekleyen öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Burada konuşan Coş, karne dağıtımı için sembolik olarak Türk-İş ilkokuluna geldiğini ancak on binlerce öğrencinin benzer duyguları yaşadığını bildiğini söyledi.

Bütün öğrenci ve velilere tebrik eden Coş, "İnşallah veli, öğretmen öğrenci üçlüsü olarak daha iyi çalışmalar sergileyerek önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha iyi başarılara imza atmak için bu yaz dönemini iyi değerlendireceğiz. Eğitimimizin hem alt hem de üst yapısını daha iyi hale getirmek için değerli velilerimizin desteği duası ve katkılarıyla güzel çalışmalar yapıyoruz. Birlik huzur ve istikrar içinde devletimizi ve milletimizi güçlü kılarak güçlü bir toplum oluşturarak gelişme kalkınma yarışında daha güzel noktalara ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu çalışmaların mihenk noktası muhakkak eğitim. Eğitimdeki seviyemizi milletçe daha da yükseltmek ilim ve fen yarışında daha üst noktalara erişebilmek için 'İki günü eşit olan ziyandadır' anlayışıyla çalışmamız gerekiyor. Bu konuda destek veren mesai mefhumu tanımadan gayret gösteren ve var gücüyle geleceğimizi aydınlatmaya çalışan öğretmenlerimiz canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından sınıfları gezen Vali Coş, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karnenin yanında Vali Coş'un veliler ve öğrencilere hitaben kaleme aldığı mektuplar da verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement