Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kavga ettiği kişinin kafasına tabanca ile vuran gencin silahının ateş alması sonucu, yanında bulunan arkadaşı hayatını kaybetti.
Alınan bilgilere göre, Sakarya'nın Serdivan ilçesinde gençler arasında kavga çıktı. İki grup arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü. Kavgada belinde bulunan silahın kabzasıyla kavga ettiği kişinin başına vuran Ekrem G.'nin silahı bir anda ateş aldı.
Namludan çıkan kör kurşun Ekrem G.'nin akrabası olan Muammer G'ye isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan Muammer G., Altınova Hastanesinde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Komaya giren Muammer G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayı öğrenen yakınları, sinir krizleri geçirirken kaçan E.G.'ni yakalamak için çalışma başlattı. - SAKARYA
Son Dakika › Güncel › Sakarya'da Kaza Kurşunu Can Aldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.