Sakarya MUSİAD Kutsal Topraklarda - Son Dakika
Güncel

Sakarya MUSİAD Kutsal Topraklarda

Sakarya MUSİAD Kutsal Topraklarda

MÜSİAD Sakarya Şubesi; sabah namazı sonrasında dernek binasında yapılan tekbir ve dualarla kutsal topraklara hareket etti.

19.03.2012 16:06

Kendi üyeleri arasında 19-26 Mart 2012 tarihleri arasında "Umre programı" düzenleyen MÜSİAD Sakarya Şubesi; sabah namazı sonrasında dernek binasında yapılan tekbir ve dualarla kutsal topraklara hareket etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi; kendi üyeleri ve üye yakınları arasında 8 günlük Umre programı düzenledi. 19-26 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan umre programı için, kıldıkları sabah namazının ardından Şube Başkanı Halit İnci Başkanlığında dernek hizmet binasında bir araya gelen 30 kişilik MUSİAD Umre grubu; Akşemsettin Camii İmam Hatibi Bahattin Arsoy eşliğinde getirdikleri tekbir ve dualarla; Sakarya VİB otobüsüyle Atatürk Hava Limanı'na gitmek üzere yola çıktı.

30 KİŞİLİK HEYET

Burada pasaport işlemlerini yaptıran; Sakarya Şube Başkanı Halit İnci ve eşi Esma İnci, Başkan yardımcısı Ömer Faruk Kara ve eşi Ülker Kara, Bşk. Yrd. İrfan Püsküllü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Zafer Boz ve ailesinden Hanife Boz, Rahmi Boz, Ömer Sevimli, Yaşar Coşkun ve ailesinden Nurten Coşkun, Ali Rıza Ergenç Coşkun, Nuran Coşkun, Semih Gülşan ve eşi Sema Gülşan, Salih Bakkaloğlu ve ailesinden Hasibe Bakkaloğlu, Semiha Bakkaloğlu, Şadiye Uluç, Muhammed Çapoğlu ve ailesinden Eda Çapoğlu, Eyser Lina Çapoğlu, Yön. Krl. Ü. Ahmet Genç, Ünal Ülkü, Şube Müdürü Enis Aksoy, Üye Kazım Özdemir ve ailesinden Şadiye Özdemir, Aydım Özdemir ile Ali Nuri Ergün ve eşi Nezahat Ergün; ardından Toprak Turizm ile birlikte THY ile kutsal topraklara hareket etti.

DOLU DOLU UMRE

Sakarya MUSİAD heyeti; sekiz gün, yedi gecelik Umre programında 3 gün kalacağı Medine'de; "Ravzayı Mudahhara, Peygamber Efendimizin Hz. Muhammed (SAV) Kabri Şerifini Ravza-ı Mutahhara ve Cennetül Baki kabristanlığı, Kuba Mescid-i, Mescid-i Kıbleteyn, Hendek savaşının yapıldığı yer, Seba Mesacid (yedi mescidler), Uhud Dağı, Hz Hamza ve Uhud Şehitliği"ni ziyaret edecek. Ardından 4 gün kalacağı Mekke'ye geçecek olan MUSİAD Heyeti burada da; " Arafat, Müzdelife, Mina Sevr Dağı, Nur Dağı (Hira Mağarası), Cennetül Mualla Kabristanlığı, cin Mescid-i ve Peygamber efendimizin Hz. Muhammed (SAV) doğduğu evi" ziyaret edecek. Umre'yi tamamlayan Sakarya MÜSİAD Heyeti; 26 Mart akşamı Sakarya'da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya MUSİAD Kutsal Topraklarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement