Salon Nisan Ayını Üç Farklı İsimle Kapatıyor - Son Dakika
Güncel

Salon Nisan Ayını Üç Farklı İsimle Kapatıyor

Salon Nisan Ayını Üç Farklı İsimle Kapatıyor

Salon Nisan ayının son haftasında takipçileri için birbirinden farklı ve güçlü isimleri sahnesinde ağırlıyor.

24.04.2012 16:25

FUAT GÜNER PROJECT, IDA SAND VE MYSTERY JETS

Salon Nisan ayının son haftasında takipçileri için birbirinden farklı ve güçlü isimleri sahnesinde ağırlıyor: Fuat Güner Project, Ida Sand ve Mystery Jets.

YENİ GRUP, YENİ HEYECAN VE SEVİLEN ŞARKILARIYLA FUAT GÜNER PROJECT

Uzun yıllardır Türk pop müziğine kazandırdığı melodilerle vazgeçilmez bir yer edinen önemli isimlerden Fuat Güner, yeni projesi ile 25 Nisan Çarşamba akşamı Salon'da olacak.

Fuat Güner, Mazhar Alanson ile Kaygısızlar ve Mazhar-Fuat gruplarını kurdu. 1971 yılında aralarına Özkan Uğur'un katılmasıyla önce İpucu Beşlisi, 1982 yılında ise MFÖ adını aldı. Grup, bugüne dek süren 40 yıllık müzikal birlikteliği süresince 9 albüm yayımladı ve yüzlerce konser verdi. Fuat Güner, 1981-1984 yılları arasında Ferhan Şensoy'un yazdığı "Şahları da Vururlar" ve "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" adlı oyunlarında rol aldı. 1998'de Erdal Kızılçay ve Dağhan Baydur ile Def'i kuran Güner, bu grubuyla The Beatles şarkılarını alaturka olarak yorumladı ve Liverpool Beatles Festivali'nde sahne aldı. Bu proje, daha sonra Beatles Alaturka adıyla albüm olarak yayımlandı. Güner'in ilk solo albümü Aziz Fuat Güner ise 1999'da piyasaya çıktı. Ayrıca, birçok radyo ve televizyon programı hazırlayıp sundu.

Fuat Güner, 40 yıldır dillerden düşmeyen bestelerini ve 1960'lardan bugüne severek dinlediği yabancı hit'leri kendi yeni grubu Fuat Güner Project ile seslendiriyor. Fuat Güner Project, vokal ve gitarda Fuat Güner olmak üzere Gültekin Kaçar (gitar), Tolga Kılıç (klavye), Eser Ünsalan (bas), Arıkan Sırakaya (davul) ve Özgür Kurum'dan (vokal) oluşan grup, 25 Nisan Çarşamba akşamı saat 21.30'da Salon'da sahne alacak. Biletler 40 TL ve 30 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

İSVEÇİN SOUL VE CAZ TEMSİLCİSİ IDA SAND SALON'DA

Salon, 27 Nisan Cuma akşamı caz sanatçısı Ida Sand'i sahnesinde ağırlıyor. Müziğe 8 yaşında çello ve sonrasında da piyano çalarak başlayan Ida Sand, eğitimini Göteborg Müzik Akademisi'nde tamamladı. Müziğinde, Stevie Wonder, Donny Hathaway ve Aretha Franklin gibi isimlerden ilham alan Sand, Christian Waltz, Stephen Simmonds, Carola, Lisa Nilsson, Eric Gadd, Bo Kaspers, Jerry Williams, Uno Svenningsson, Jennifer Brown ve Nils Landgren gibi önemli isimlerle ortaklıklara imza attı.

2009 yılından kişisel sound'unu tam olarak ortaya koymayı başardığı True Love adlı albümü yayımladı. Raul Midón, Rigmor Gustafsson ve Magnus Lindgren gibi isimlerin konuk sanatçı olarak yer aldığı son albümü The Gospel Truth ise Eylül 2011'de piyasaya çıktı. Ida Sand, caz ve soul müziği birleştirdiği şarkılarıyla 27 Nisan Cuma akşamı saat 22.30'da Salon'da olacak. Biletler 35 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

İNGİLİZ İNDİE-ROCK TOPLULUĞU MYSTERY JETS SALON'DA

Bağımsız müziğin ünlü ismi Mystery Jets, 28 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.30'da Salon sahnesinde! Making Dens isimli ilk albümlerini 2006'da, ikinci albümleri Twenty One'ı ise 2008'de piyasaya çıkaran grup, "You Can't Fool Me Dennis", "The Boy Who Ran Away" ve "Two Doors Down" gibi eğlenceli ve hit şarkılara imza attı. Mystery Jets, üçüncü stüdyo albümleri Serotonin'i 2010'da yayımladı. Bu ay içerisinde yayımladıkları son albümleri Radlands'da yer alan yeni şarkılarını da seslendirecekleri keyifli bir konserle Mystery Jets, İstanbullu seyircisine hareketli bir gece yaşatacak. Mystery Jets, Blaine Harrison (vokal, tuşlu çalgılar, gitar), William Rees (vokal, gitar), Kai Fish (vokal, basgitar) ve Kapil Trivedi'den (davul) oluşan grup üyeleri ile 28 Nisan Cumartesi saat 22.30'da Salon'da sahne alacak. Konser biletleri 35 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık. Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salon Nisan Ayını Üç Farklı İsimle Kapatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement